FAQ

1. Wat zijn uw wijze van betaling?
Wij accepteren credit cards, Western Union, enz.
2. Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
Bestellingen verzending via UPS Binnenlandse Ground verwerkt binnen 24 uur (alle dagen behalve op zaterdag, zondag en feestdagen). Bestellingen verzending via UPS Air dienst zal verwerken dezelfde werkdag (niet op zaterdag, zon-en feestdagen) bij het ontvangen en de betaling gecontroleerd voor 10.00 uur PST (GMT-8).
Als die na 10:00 PST (GMT-8), om de scheepvaart door de lucht-service verwerkt de volgende werkdag. Alle UPS pakketten worden geleverd op werkdagen alleen (niet op zaterdag, zondag en feestdagen).
3. Hoe neem ik contact online service nadat de betaling is verricht?
U kunt contact met ons opnemen via de online messenger of via e-mail. Alle vragen worden beantwoord binnen 12 uur. Als je nog niet van ons gehoord, controleer dan uw spam-mail.
4. Heeft u prijs van wedstrijd?
Nee, Woolrich outlet niet prijs gelijkenissen vertonen met andere retailers of website aanbiedingen.
5. Wat gebeurt er als ik zie niet in de stijl, kleur of grootte ik nodig?
Wij maken alles in het werk om een ​​ruim aanbod van onze voorraad aan te houden. Als een item niet meer zal worden uitgevoerd. het zal worden verwijderd van onze site. Als we niet op voorraad op dit moment, maar verwacht nog in voorraad hebben voor beschikbaar zijn, moet u een back-order datum vermeld op onze website. Dit is een datum bij benadering dat we verwachten dat de post aan te komen in ons magazijn en is niet gegarandeerd.
6. Hebben we geven restitutie of ruilen?
Er zijn geen rendement / uitwisselingen toegestaan, tenzij verkeerde schoen of verkeerde maat schoenen is ontvangen. Ex: Besteld maat 11, ontvangen grootte 9 (op basis van tags). Als u ontvangen verkeerde items, of als er kwaliteit probleem is, kunt u uw items terug binnen de 5 dagen sinds de datum van ontvangst. Nou de items moeten onder intact. Zorg ervoor dat u terug te sturen alle accessoires (inclusief de doos), anders wordt de uitwisseling wordt genegeerd.
7. Welke landen verzenden jullie?
Wij verzenden naar alle landen. Deze website is het export centrum van onze producten en we leveren onze producten naar 76 landen wereldwijd.
8. Verkoopt u in hoeveelheden aan groothandelsprijzen?
Ja. Wij verkopen in hoeveelheden en op wholesale-prijzen van de winkels en winkeliers rondom de wereld. We hebben ook geholpen veel klanten met het starten van een eigen bedrijf, de verkoop van onze producten. Wij zullen u met al onze ervaring en service om er een veilig en eenvoudig proces. Neem contact met ons op voor meer informatie.
9. Hoe groot kan ik op de bestelling?
Om het beste resultaat in grootte te krijgen willen we benadrukken dat het gebruik van uw blote voeten meten in overeenstemming met de maattabel de juiste maat keuze te garanderen. Neem niet zomaar aan je normale schoenmaat zal het equivalent van onze grootte. Raadpleeg onze kleur en grootte opties.